Design

Vi knytter nære bånd til våre klienter. Det gjør oss i stand til å utvikle personlige, intuitive løsninger som fungerer. Hos Nettrafikk forsikrer vi oss alltid om at vi er samkjørte med deg i design-prosessen. Hvert steg blir evaluert. Når vi er enige går vi videre i retningen vi snakket om.

Vi tilbyr følgende tjenester:Design

Webdesign

Interaksjonsdesign er en elementær del av vår helhetlige tilnærming til webdesign. Vi vet hvilke elementer som genererer flest konverteringer og hvor de bør plasseres. Resultatet blir enkelt og intuitivt for brukerne, relevant og synlig i søkemotorer, og lønnsomt for deg som driver nettstedet.

Universell utforming

Fra 1.juli 2014 måtte både private og offentlige virksomheter følge forskrift om universell utforming av IKT for nye nettsider. Eksisterende løsninger skal følge kravene innen 1.januar 2021. Hensikten med dette er at internett skal ha et design som er tilgjengelig for alle, uavhengig av funksjonsevne. Nettrafikk følger naturligvis disse retningslinjene ved utforming av nye nettsider, og hjelper eksisterende hjemmesider med tilpasning til den universelle standarden.

Responsivt design

Det har blitt en selvfølge at innhold på nettet tilpasses skjermer i alle størrelser. 18. november 2014 begynte Google å merke mobilvennlige sider i søkeresultatene på mobile enheter. Kort tid etter gjorde Bing det samme.

Det eneste brukervennlige alternativet er å ta høyde for at en stor del av trafikken på internett skjer via mobiltelefoner og nettbrett.

Logo-design

Logo-design dreier seg om langt mer enn å tegne opp nye logoer. Vi gjør oss godt kjent med våre klienter, og utvikler et visuelt uttrykk som fanger essensen av hele bedriften, dens kultur og personlighet.
Design

Design av bannere

Konkurransen om oppmerksomheten på nett er hard. Nettrafikk vet hvor viktig det er å unngå unødvendige distraksjoner i bannerutformingen. Vi gjør det enkelt. Fordi det fungerer.

Design av visittkort

Nettrafikk ordner utformingen, uavhengig av om du vil legge spor etter deg i form av et klassisk, originalt eller kreativt visittkort.

Kreativitet og teknologi

Vi skaper digitale opplevelser for firmaer og merkevarer ved bruk av kreativitet og teknologi. Etter å ha blitt bedre kjent i et uformelt møte med en av våre hyggelige og imøtekommende konsulenter vet vi mer om din smak og dine preferanser. Våre dyktige designere formgir løsninger som fortoner seg som like brukervennlige på smartmobiler som på desktop. Ingen kan lenger ta seg råd til nettsider som fungerer dårlig på mindre skjermer.

Kontakt Nettrafikk

Ta en telefon til +47 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om dine designløsninger i dag og hva du ser for deg i tiden fremover, eller send oss en forespørsel fra skjemaet til høyre.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post