Webdesign

Hjemmesiden er en avspeiling av ditt firma. Det fordrer et profesjonelt webdesign av en side hvor det er enkelt å navigere og enda enklere å kjøpe det du selger.

WebdesignKreativt og helhetlig webdesign

Nettrafikk har spesialisert seg på å utvikle unikt webdesign. Vårt mål er å skape produkter som sørger for at du blir lagt merke til og husket. Det betyr at vi ikke benytter ferdige maler, men bygger opp nettsider fra grunnen av.

Vi fokuserer på følgende punkter når vi utvikler en nettside

  • behovene og adferden til målgruppen for nettstedet
  • benyttelse av grafiske elementer som samsvarer med demografien til målgruppen
  • komplementering av nettsidens hovedbudskap
  • bruk av forenende elementer som forsterker designet på hele nettstedet
  • å skape tillit til nettsiden, noe som igjen videreføres til eierne av nettstedet

Webdesign-prosjekter av alle størrelser

Intet webdesign er for stort eller for smått for Nettrafikk. Vi har det som kreves for å bringe alt fra de minste oppdrag for butikken på hjørnet til omfangsrike konsernprosjekter til live. Kom gjerne innom for en kopp kaffe og en prat om dine idéer og behov for webdesign.

WordPress

WordPress er en av de mest populære blogg-plattformene der ute. Det mange kanskje ikke er klar over er at denne open source-løsningen også er et kraftig CMS (Content Management System). Vi bruker WordPress for å bygge nettsteder. Det gir friheten vi vil ha i utvikling av webdesign.

WebdesignNetthandel

For mange vil det være aktuelt å inkludere en nettbutikk i sitt webdesign. Her er det erfaringsmessig enorme forskjeller på tilsynelatende små design-endringer. Vi utfører A/B-tester for å finne ut hva som gir best resultater i akkurat ditt tilfelle.

Profesjonelt innhold

Å skrive for internett er svært forskjellig fra å skrive for trykte medier. Besøkende kommer til en nettside for å finne det de har behov for. Dersom oppmerksomheten ikke fanges i løpet av de første 5 sekundene beveger de seg over til et annet nettsted. Webdesign dreier seg også om engasjerende innhold. Ditt webdesign må utformes slik at brukerne umiddelbart forstår essensen av hva du driver med. Våre profesjonelle skribenter kan gjøre prosessen enklere ved å utføre skrivingen for deg.

Hvorfor Nettrafikk?

Markedsføring og webdesign er under kontinuerlig utvikling – og kan allerede ha passert det ditt firma bygget sin strategi på. Vår jobb er å følge med på denne utviklingen, og sørge for at ditt selskap får det momentet som kreves i dagens marked.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om det siste innen webdesign på telefon +47 21 39 94 11, eller fyll ut skjemaet til høyre, så tar vi kontakt.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post