Nettrafikk henter inn to Digital Marketing Advisors

01/09/2014 - - Nettrafikk

Nettrafikk opplever stor etterspørsel av forretningsløsninger på nett og har derfor hentet inn to dyktige, strategiske rådgivere. Begge vil hjelpe eksisterende og nye kunder med å øke omsetningen på nett.

Elisabeth Moholt Wold

Elisabeth - Digital Marketing AdvisorsElisabeth er en racer på markedsføringskampanjer. Hun har levert solide resultater for Bonnier Media, hvor hun var ansvarlig for kampanjene til tre av de største magasinene; Bo Bedre, Costume og FHM. Elisabeth har også solid erfaring fra PR, omdømmebygging og markedsføring mot IT og HORECA. Hennes største styrke er markedskommunikasjon. Elisabeth vil bidra med strategisk og operativ markedsrådgivning.

Terje Thorsen

Terje - Digital Marketing AdvisorsTerje er utdannet Diplomøkonom og har bred erfaring innen mediebransjen. I tillegg til syv år som markedsanalytiker har fagområdene og arbeidsoppgavene fordelt seg mellom teknologi-journalistikk og økonomi. Vår nye kollega har en forkjærlighet for språk, og vil bidra med optimalisering av nettsider og kvalitetssikring av innhold. Hans styrke ligger innen konverteringsoptimalisering.

Vi ønsker Elisabeth og Terje velkommen om bord!

Kontakt oss gjerne:

elisabeth@nettrafikk.no, tlf: 924 07 197
terje@nettrafikk.no, tlf: 909 80 756

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post