Hvor er ditt nærmeste BilXtra Verksted?

21/08/2014 - - Nettrafikk

BilXtra verksted med nytt design og nye funksjonaliteter!

Nettrafikk er stolte med lanseringen av BilXtra Verksted, 250 verkstedsider og 2 intranettportaler. Som en av de eldste og mest tradisjonsrike aktørene i bilbransjen med over 75 butikker og 250 verksteder er BilXtra Norges største bilutstyrskjede. Nettsidene er oversiktlig og brukervennlig. Du finner enkelt oversikt over alle verkstedene i BilXtra og kan søke på både navn og fylke slik at du alltid finner ditt nærmeste verksted. Dersom du er i tvil når din neste EU kontroll finner sted kan du fylle inn ditt registreringsnummer og finne datoen for din neste sjekk.

Nettsiden er virkelig verdt en titt! Klikk på linken under og finn ditt nærmeste verksted.
BilXtra Verksted

BilXtra Verksted

Samarbeidet BilXtra + Nettrafikk

«Nettrafikk er, og har vært, en pålitelig og trygg samarbeidspartner for oss, både i jobben med å bygge opp to nye intranettportaler, men også nye verkstedsider for BilXtra sentralt, og ca 250 separate verksteder.

Vi valgte Nettrafikk basert på flere grunnleggende elementer:

  • Vi ønsket en ny nettløsning for Verksted, som kunne hjelpe oss å nå dit vi ville ifht synlighet og rangering.
  • Vi ønsket en løsning som var brukervennlig både for administrator og leser.
  • Vi ønsket en løsning som var fleksibel, pålitelig og bygget for fremtiden.
  • Vi ønsket en leverandør som kunne hjelpe oss å nå dit vi ville, som delte våre oppfatninger om hva web skulle være, som var en varig samarbeidspartner og som gjenspeilet de verdiene vi ønsket i den løsningen vi så for oss.
  • Pålitelig, profesjonell, fleksibel og bygget for fremtiden.

Nettrafikk har ført oss gjennom prosessen på en ryddig måte. Det oppstår alltid endringer og nye erfaringer i denne type prosesser. Det vil alltid være nye oppdagelser etter hvert som brikkene faller på plass. Likevel har Nettrafikk vært en trygg støttespiller. De har vist oss stor fleksibilitet og en evne til å løse utfordringer på en positiv, effektiv og strukturert måte. Vi gleder oss til fortsettelsen på denne reisen som nettopp har begynt.»

Anita Ingjerd – Markedskoordinator

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post