Even – Vår nye spydspiss!

11/04/2014 - - Nettrafikk

Nettrafikk + Even = Sant

Hei, Even heter jeg og har gleden av å være det siste tilskuddet i Nettrafikk-familien.

Å være omgitt av dyktige og inspirerende kollegaer er noe jeg verdsetter høyt.  Alt som planlegges og gjennomføres bør være med fokus på kundens beste. Det er sånn man får fornøyde og langvarige samarbeidspartnere, og derfor var gleden stor da jeg fikk muligheten til å bli en del av teamet i Nettrafikk!

EvenHvem er Even

De siste 5 årene har kunnskapen og fokuset mitt vært internett og søkemotorer. Ut ifra erfaring og kunnskap så kan jeg si at det er uendelig mange muligheter på nett for alle bedrifter. Men ikke alle mulighetene er like salgsfremmende. Noen har fokus på merkevarebygging mens andre har fokus på produktkunnskap og salgsfremmende budskap.

Hvilket muligheter og tiltak bør jeg utføre til hvilken tid?

Det er her min faglige kompetanse kommer størst til nytte. Jeg er spesielt glad i å hjelpe mine kunder å nå sine mål ved hjelp av Google Adwords, og det er få ting som kan måle seg med gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. På privaten har jeg gjort og opplevd mye bra i livet mitt, men det beste må uten tvil være å få to fantastiske barn, samt å møte en super dame som jeg i løpet av kort tid kan introdusere som kona mi.  Som Charlie Sheen sa: ”Winning!”

De sier det er noen ting du ikke skal diskutere høyt og det er fotball, politikk og religion. Uklart i hvilken rekkefølge. Jeg tenkte å ta for meg fotball. Jeg elsker fotball, men laget mitt har ikke vunnet noe av betydning siden 2005. Dette er selvsagt ikke noe jeg liker å bli minnet på, men i fotball velger man ikke lag, så jeg er evig optimist og tror at trofetørken ender når som helst. I stedefor å deppe har jeg forsøkt å gjøre noe med det, og spiller derfor venstreback på Abildsø I.L i 4 divisjon på fritida.

Har du noen spørsmål eller ønsker å lykkes bedre på nett? Ta kontakt med Nettrafikk!

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post