Facebook Marketplace endelig i Norge

06/09/2017 - - Nettrafikk / 2 min lesetid (369 ord)

Nå kan du kjøpe, selge og gi bort ting og tang og tjenester på Facebooks nye markedsplass. Du trenger ikke lenger å være medlem av utallige kjøp/salg-grupper for å kvitte deg med ting du ikke trenger, eller skaffe deg noe nytt. Som du sikkert egentlig ikke trenger, heller.

Ny finn.no-konkurrent, har avisene hevdet i månedsvis. Facebook Marketplace har gradvis blitt rullet ut i flere land siden i fjor høst, og nå er tjenesten omsider tilgjengelig for Ola og Kari Nordmann. Og de har ikke ligget på latsiden. Ola og Kari, altså. Et hav av annonser har blitt lagt ut på den uken det har tatt å gjøre Marketplace tilgjengelig for alle norske brukere. Men nå er jo Finn.no en av Norges aller sterkeste merkevarer, så det blir spennende å se om Facebook Marketplace har noe å stille opp med, etter at sensasjonsverdien har lagt seg.

Nytt, men velkjent

Facebook Marketplace endelig i Norge

Alle bildene er hentet fra Facebook Marketplace. Hvorvidt de fortsatt er til salgs, vites ikke.

Nye negler? En kake til svigerfars 80-årslag eller en herlig middagspai? En Kiss-hjelm? 6 rådyrlår, en potethøstemaskin, kattunger, et toalett, massasje eller kanskje en syden-tur? Skulle du være på utkikk etter noen av disse tingene (og hvem er vel ikke det?), bør du definitivt ta turen innom Facebook Marketplace! Her finner man både klær, sko og elektronikk, bildeler, mopeder og utleieboliger – velkjente kategorier om man noen gang har besøkt finn.no, letgo, schpock, tise eller noen av de andre plattformene for kjøp og salg. Søkefunksjon og muligheten til å velge pris og geografisk område er også på plass.

Finner du noe du ønsker å kjøpe, har du muligheten til å sende en melding til selger. Deretter er det opp til deg og selger å avtale pris, betalingsmåte og levering. Så hvis du blir rundlurt, er det din egen feil. Men nå er det vel bare et spørsmål om tid før det blir mulig å sende og motta penger via Messenger også her til lands. Da trenger du egentlig aldri å forlate Facebook-universet, annet enn for å stemme!
Godt valg og godt salg, sier vi bare.

Lurer du på noe angående Facebook, Instagram, LinkedIn eller andre sosiale medier? Ta kontakt på post@nettrafikk.no eller 21 39 94 11 for en uforpliktende samtale!

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post