Gi Blod – Ny hjemmeside!

03/01/2014 - - Nettrafikk

Gratulerer!

GiBlod Nettside

Vi er stolte over å kunne være en del av prosjektet med nye hjemmesider for Gi Blod. Nettrafikk har hatt gleden av å stå for webdesign i prosjektet.

I gjennomsnitt tapper hver blodgiver i Norge 2,2 ganger i året. Vi har i dag nær 100 000 aktive blodgivere, men dette er ca 25 000 for lite i forhold til behovet. De fleste mennesker vil ikke trenge mye blod i løpet av sitt liv. Men noen trenger mye, kanskje opptil 200 poser i løpet av en skade/operasjon. Derfor er det viktig å ha nok givere – og at blodbankene har nok blod på lageret. 

Alle ansatte i Nettrafikk er blodgivere, er du klar til å bidra? Se det nye designet og meld deg som blodgiver i dag!

Les også uttalelsen fra kunden:

«Vår «gamle» nettside fungerte jo, mange meldte seg som blodgivere, men siden var litt gammeldags og «sidrumpa» – det var vi klar over. Så kom tilbudet fra Nettrafikk, «det fikser vi»! Og det gjorde de, kjapt og greit, med et flott design! De som måtte se på /godkjenne her hos oss ble veldig fornøyde, i motsetning til «normalen» ble det ingen diskusjon om designet som skled rett gjennom. Og etter at den nye versjonen ble lagt ut, fikk vi mange positive tilbakemeldinger! Tusen takk til Nettrafikk som har vært med på å gjøre det enklere og finere å melde seg som blodgivere!»

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post