Google Ads har fått tre overskrifter og to beskrivelsesfelt

18/09/2018 - - Nettrafikk / 2 min lesetid (250 words)

Overskriftsfeltene i Google Ads

I august utvidet Google Ads (tidligere Google AdWords) igjen tekstannonsene sine slik at det blir flere tegn. Du får nå ha 3 overskrifter med 30 tegn hver, og 2 beskrivelsesfelt på 90 tegn hver. Det vil si en økning fra tidligere da det kun var to overskrifter på 30 tegn hver og ett beskrivelsesfeltet på 80 tegn.

Hver overskrift er atskilt med en strek («|»), og på mobilenheter kan den vises på neste linje i annonsen. Dette gir deg muligheten til å skille deg ut mer fra dine konkurrenter siden annonsene dine vil bli større og mer synlige i Google søk. Det er fremdeles best å ha den viktigste delen av budskapet i de første overskriftene og det første beskrivelsesfeltet, siden overskrift 3 og beskrivelsesfelt 2 ikke alltid vil vises.

Hvordan ser ny extended text ad ut?

Slik ser den nye extended text ad fra Google Ads ut.

Den oppdaterte utvidede Google Ads annonsen med 3 overskrifter og 2 beskrivelsesfelt. Oppdateringen gir deg en annonse som får nesten dobbelt så mye plass til informasjon.

Hvordan så extended text ad ut før?

Slik så extended text ad fra Google Ads ut før oppdateringen.

Den gamle utvidede Google Ads annonsen med to overskrifter og ett beskrivelsesfelt.

Hva betyr dette for annonsørene?

Dine annonser vil ta opp mer plass. Mer plass betyr at annonsene dine oftere blir lagt merke til, og at flere da også velger å klikke på annonsen (altså en høyere klikkrate). Det betyr at du burde oppdatere tekstannonser nå med disse nye feltene.

Vi anbefaler dog å ikke bli fiksert på klikkraten, husk at det er bunnlinjen som teller, så vi anbefaler ikke å kun ta dette i bruk for å få flere klikk – husk også at de som klikker bør betale seg tilbake!

Vil du ha hjelp til å få mest mulig igjen for ditt Google Ads budsjett?

Har du spørsmål, eller ønsker du å få hjelp til å oppdatere dine annonsetekster? Nettrafikk kan hjelpe deg med din Google Ads annonsering!

Ring oss på 21 39 94 11 eller send en epost til post@nettrafikk.no for et godt tilbud.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post