Google Tag Manager

28/01/2015 - - Nettrafikk

Google Tag Manager

Tidligere kunne det være kronglete å gjøre endringer raskt i forbindelse med nye markedsføringsstrategier. IT-avdelingen måtte involveres hver gang sporingskoder skulle på plass. Det slipper man med Google Tag Manager.

Les mer om Google Tag Manager

Kun én sporingskode

Vi anbefaler våre kunder å gi oss tilgang til å administrere kampanjene deres via Google Tag Manager. Det sparer oss for tid og klientene for utgifter. I tillegg sikrer den kraftige feilsøksfunksjonen at alt går som det skal.

Dersom det skulle være ønskelig å sette i gang med remarketing, så håndteres dette direkte fra Tag Manager. Det er ikke nødvendig å gjøre noen endringer på nettsiden. Den eneste sporingskoden som behøves befinner seg allerede på nettstedet.

 

Google Tag Manager

Enkelt og oversiktlig

Google Tag Manager har et oversiktlig og intuitivt grensesnitt. Det tar kun få minutter å legge til tagger for Analytics, remarketing, events med mer. Dataene som samles inn til din Analytics-konto er svært pålitelige og alltid kompatible med de siste endringene fra Google.

Blokkerer ikke andre tagger

Det er ingen grunn til bekymring for at Tag Manager skal forstyrre andre elementer på siden. Google forklarer det slik:

«Google Tag Manager er en asynkron tag, så når den utføres, blokkerer den ikke andre elementer fra å bli gjengitt på siden. Den fører også til at andre tagger som utplasseres via Google Tag Manager, blir utplassert asynkront, noe som betyr at en tag som lastes inn sent, ikke blokkerer andre sporingstagger.»

Slik fungerer Google Tag Manager

Kontakt Nettrafikk

Ta en telefon til oss på 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om hvordan du kan forenkle administreringen av dine kampanjer, eller send en e-post til post@nettrafikk.no.»Google Tag Manager sparer deg, og ikke minst din IT-avdeling, for arbeidskrevende tagging av nettsider. Les mer om denne løsningen her.»

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post