Hjemmeside design

02/05/2013 - - Nettrafikk

Hjemmeside design – den komplette pakken

Nytt hjemmeside design? Enten du ønsker nye nettsider eller en redisign/fornyelse  av dagens nettsider, er det nyttig lesestoff for deg! Fremgangsmåten til nye nettsider kan variere noe fra prosjekt til prosjekt. I mange tilfeller har bedriften et ønske om hvordan rammene skal være og hvordan nettsiden skal fremstå. Nettrafikk jobber med å finne frem til hva kundene dine synes, for det er jo tross alt en av de viktigste årsakene til at du gjør en investering i hjemmeside design.

Hjemmeside design – Fremgangsmåten

Hjemmeside design

Analyse av:
  • dagens nettsider
  • brukeropplevelsen av dagens nettsider
  • hva dine kunder søker etter
Brukertest:
  • Testing av dagens nettsider
  • A/B testing

Alle analysene vi utfører blir grunnlaget for et godt og brukervennlig design. Analysene blir presentert i workshops der vi drar konklusjonene og bestemmer hva som er viktig for deres kunder. Ved hjelp av en brukeropplevelse og analysene ovenfor vil ikke tenke på hva vi synes, men hva kundene dine synes!

Faser i prosjektet:

1. Analyse
2. Brukeropplevelse
3. design
4. utvikling
5. A/B testing
6. Konklusjon av testene og ferdigstillelse av nettsiden.

Denne fremgangsmåten har gitt våre kunder en bedre brukeropplevelse av nettsiden deres, flere henvendelser og økt omsetning.

De riktige personene!

For å kunne få et optimalt resultat er det viktig å ansette et riktig team. Et riktig team i våre øyne og vår erfaring vil si:

  • Designer: Som skal visualisere våre ideer og drømmer
  • Utvikler: Som skal sette våre tanker og ønsker i live
  • Søkemotoroptimaliserer: alltid viktig å ha med da du helt sikkert ønsker at nettsiden din skal bli funnet i søkemotorene.
  • Prosjektleder: En prosjektleder har veldig ofte ansvaret for analysene og styre prosjektet i riktig retning.

Ønsker du nytt hjemmeside design? Ta kontakt med Nettrafikk for en uforpliktende prat på tlf 21 39 94 11 eller via kontaktskjemaet til høyre. Nettrafikk hjelper også bedrifter med webanalyse, webdesignwebutvikling, søkemotoroptimalisering og søkemotorannonsering. På Wikipedia kan du lese mer om hjemmeside design.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post