Konsulent

Vårt mål er å belyse utfordringene våre klienter står ovenfor, for deretter å levere resultater som overgår forventningene når vi gir oss i kast med problemløsningen.

KonsulentKonsulenter innen strategisk rådgivning

Nettrafikk er ikke bare opptatt av hvilke tekniske løsninger vi kan tilby. Vi ønsker å forstå våre klienters mål, visjoner og verdier. Som konsulenter er vi avhengige av å se hvordan hele forretningsmodellen opererer for å kunne bidra med verdifulle råd. Vi forstår våre klienters strategiske imperativ.

Konsulenter innen webanalyse

Webanalyse er et nyttig verktøy med mange formål. Det dreier seg om mer enn å måle, samle inn, analysere og rapportere data. Tallene i seg selv kan være interessante, men det er først når de settes inn i en sammenheng at de virkelig blir hensiktsmessige for våre klienter. Vi vurderer tallene i assosiasjon med forretnings- og markedsanalyser. Vi legger forretningsområder under lupen, og måler og forbedrer nettsiders effektivitet.

Konsulenter innen sosiale medier

Sosial status teller fortsatt. Men på internett, hvor ingen behøver å se hvilke klær du bruker, hvilken bil som står i oppkjørselen eller hvem du omgås med, blir det helt andre faktorer som gjelder. Det er fremdeles viktig å få tredjeparts stemmer for kvaliteten på nettsiden via lenker fra andre kvalitetssider. Samtidig er det vel så viktig at søkemotorene registrerer din popularitet i sosiale medier. Det demonstrerer relevans og troverdighet.

Det er nettopp denne situasjonen som gjør deling av innhold fra kvalitetskilder så verdifull. Det er viktig for søkemotorer, og det er viktig for å bygge et nettverk som kan spre ditt innhold. Dersom du ikke har en sosial strategi, så kan du regne med at konkurrentene dine har det; enten nå eller i nær fremtid.

Google Analytics kursKonsulent

Google Analytics er den mest brukte tjenesten for å innhente statistikk om nettsiders trafikk. Her kan en få detaljert informasjon om hvor brukerne kommer fra, deres adferd på siden, konverteringsrater og salg. Google Analytics måler også display-annonser, PPC, epostmarkedsføring og trafikk fra mobile enheter.

Dette er uten tvil et av de viktigste verktøyene for å følge med på eget nettsted. Vi kan tilby opplæring for dem som ønsker å ta hånd om analysedelen selv. Kursene tilpasses kompetansenivået til deltakerne. Nettrafikk arrangerer alt fra introduksjonskurs for nybegynnere til detaljerte gjennomganger for avanserte brukere.

Kontakt Nettrafikk

Ring oss på +47 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om situasjonen for din bedrift og ditt behov for konsulent-tjenester, eller fyll ut skjemaet til høyre, så kontakter vi deg.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post