Google Analytics – kurs

Du kommer ikke utenom Google Analytics hvis du skal administrere et nettsted. Vi gjør jobben for de aller fleste av våre klienter, men enkelte ønsker å utføre analyser selv. Andre vil holde et øye med utviklingen på siden sin fortløpende, mens vi tar hånd om den tyngre delen av arbeidet. Uansett ambisjonsnivå tilpasser vi Google Analytics kurs for deg.

Google Analytics KursDu kan ikke forbedre det du ikke kan måle

I vårt Google Analytics-kurs viser vi deg nøyaktig hvordan nettsider brukes på ulike plattformer. Det gir verdifullt innblikk i de besøkendes adferd, preferanser, samt valg av tjenester og produkter. Når man vet hvor det er potensiale for forbedring vet man også hvordan ressurser bør allokeres.

Nettrafikk hjelper deg på vei med Google Analytics-kurs, enten du er helt fersk eller en avansert bruker.

Google Analytics-kurs gjør deg bedre kjent med kundene

Google Analytics-kurs demonstrer hvordan du kan analysere trafikken til ditt nettsted og få overblikk over brukerne og deres behov, uavhengig av hvor de befinner seg i kjøpsprosessen. Hvor de er kan være vel så viktig som hvem de er. Brukeropplevelsen kan forbedres ved å avdekke hvilke veier som har ført brukerne til deg, hvilke type enheter som har blitt benyttet, og tilpasse seg deretter.

Er det enkelte typer mennesker som gir flere konverteringer enn andre? Hvordan kan deres interaksjoner visualiseres? Vi holder Google Analytics-kurs i dette, og viser hvordan det kan settes i sammenheng med annonsekampanjer – for best mulig resultat.

Google Analytics KursSporing av hendelser

Vi ser nærmere på brukernes interaksjon med siden ved å spore hendelser. I vårt Google Analytics-kurs måler vi aktiviteter som nedlastinger, avspillinger av videoklipp, klikk på mobilannonser, samt bruk av Flash– og integrerte AJAX-elementer.

Sidesøk

Brukerne anvender søkefunksjonen på siden når de ikke kan finne det de er på jakt etter. Rapporter basert på sidesøk hjelper deg å avdekke hva de besøkende egentlig ser etter. Nettrafikks Google Analytics-kurs lærer deg å fange opp muligheter som ellers ville gått tapt, og få fart på konverteringene.

Remarketing

Gjenoppta kontakten med brukerne ved hjelp av segmenteringsmulighetene i Google Analytics. Vi lærer deg hvordan et utvalg av dine besøkende kan kobles opp mot Googles Display Network og således få servert relevante annonser og påminnelser om ditt nettsted.

Google Analytics-kurs med Nettrafikk

Et Google Analytics-kurs hos Nettrafikk er den beste starten for å komme i gang på egenhånd eller holde seg oppdatert på hva som skjer innen fagfeltet. Ring oss på +47 21 39 94 11 for å få satt opp et skreddersydd kurs, eller fyll ut skjemaet til høyre, så kontakter vi deg.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post