Strategisk rådgivning

Dagens firmaer blir utfordret på mange fronter, hvor det digitale har blitt et av de viktigste områdene. Vi i Nettrafikk har betydelig erfaring med utarbeiding av effektiv strategisk rådgivning i nært samarbeid med våre klienter.

Fremgangsmåte

Vi starter alle oppdrag innen strategisk rådgivning med et innledende møte hvor vi blir bedre kjent med ditt selskap og kartlegger din bedrifts planer fremover. Videre vil en analyse av dagens situasjon avdekke potensialet for fremtiden. Arbeidet videre baseres på denne analysen for å kunne tilby skreddersydde løsninger.

Strategisk RådgivningStrategisk rådgivning tilpasset utfordringene

Nettrafikk angriper utfordringer i riktig rekkefølge. Vi starter ikke med et firmas ønske om ”å gjøre noe på Facebook.” Det er ikke teknologien som skal lede bedriften. Det er bedriften som skal anvende teknologi som et av flere verktøy for å løse problemer. Vi vurderer alle relevante aspekter ved dagens situasjon i nær dialog med klienten, definerer mål, og tilpasser vår strategiske rådgivning til realitetene.

Strategisk rådgivning krever forståelse

Det er essensielt for oss å forstå klientene våre og deres situasjon. I tillegg er det altavgjørende med innsikt i den aktuelle bransjen, og endog bransjer som påvirker på tvers av denne. Her på Nettrafikk gjør vi hjemmeleksene våre. Det finnes ingen ferdige pakkeløsninger som passer alle. Isteden gjør vi en skikkelig jobb fra grunnen av.

Strategisk rådgivning fordrer også engasjement

Nettrafikk involverer seg i strategiprosesser. Vi stiller spørsmål og forstår forretningsaspektet. Hva er toppledelsens mål for prosjektet? Hvordan vil betalende kunder oppleve omstillingen? Hvilken påvirkning kan dette utøve på bransjen generelt? Strategi innebærer også å forutsi hvor markedet beveger seg og identifisere de teknologiske elementene til den utviklingen. Vi er ikke redde for å stille de vanskelige spørsmålene.

Strategisk RådgivningHvorfor strategisk rådgivning?

Det er krevende å holde seg oppdatert på de digitale strømningene. Utviklingen går i et halsbrekkende tempo, og det er ingen selvfølge at bedrifter har all kompetansen de har behov for tilgjengelig blant sine ansatte til enhver tid. I tillegg vil det være nyttig å få vurdert situasjonen utenfra. Våre råd er basert på fakta og erfaring, ikke politikk eller personlige agendaer, noe som kan være en utfordring internt i mange bedrifter.

Kontakt Nettrafikk

Ring oss gjerne på +47 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om strategisk rådgivning for din bedrift, eller fyll ut skjemaet til høyre, så kontakter vi deg.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post