Lage Nettside

29/03/2013 - - Nettrafikk

Skreddersydd nettside for din bedrift

Er dette interessant tema for dere? Da  har dere antagelig bestemt eller vurderer nye nettsider. Under finner dere nyttige punkter og elementer å tenke på når dere skal lage nettside. Ønsker du flere kunder, synlighet i søkemotorene, design som er tilpasset din målgruppe, ny og kreativ nettside? Da er du på riktig sted!

Ansett de riktige menneskene

En velfungerende nettside avhenger av mange faktorer.
Det skal være:

  • et godt design – brukervennlig, kreativt og nytenkende
  • søkemotoroptimalisert – synlighet i søkemotorene
  • skalerbar løsning – en plattform og løsning som gir rom for utvikling i fremtiden
  • +++

Kunnskapen og menneskene:

Designer – En designer som kan realisere og visualisere din visjon på nett. Helst en som kan det grunnleggende om søkemotoroptimalisering. For å kunne tilrettelegge for en søkemotorvennlig nettside. Typisk fallgruve er å lage nettside i Flash som visuelt ser veldig bra ut, men i søkemotorens verden er ikke dette helt optimalt. Det vil fungere som en film når søkemotorene leser nettsiden og de klarer ikke «huske» filmen.

Webutvikler – En webutvikler som har erfaring fra flere plattformer vil kunne hjelpe deg med  fordeler og ulemper ved de forskjellige løsningene.

Søkemotorspesialist – En søkemotorspesialist vil følge kriteriene til søkemotorene og tilrettelegge for søkemotoroptimalisering. Dette vil føre til økt synlighet i søkemotorene. En med erfaring vil også hjelpe dere med rekke andre viktige punkter som vi til daglig ikke tenker på. F.eks. legge opp til riktig menystrukturer og redirects. Ved hjelp av redirecting vil vi videreføre verdiskapende linker og blokkere de som tapper dere for verdi.

Prosjektleder – Siden alle 3 leddene henger sammen er du avhngeig av å ha en prosjektleder som har ansvaret for gjennomføring av prosjektet og det overordnede ansvaret for leveransen.  Ved hjelp av en prosjektleder vil også du slippe  kommunisere og ha oversikt over alle tre ledd i prosjektet.

Nettrafikk hjelper bedrifter med webdesign, søkemotoroptimalisering, webutviklingwebanalyse og søkemotorannonsering, m.m

Fortsatt usikker på om Nettrafikk er riktig samarbeidspartner? Spør oss om referanser, kunder dere kan snakke med! Kontakt Nettrafikk på 21 39 94 11 eller kontakt oss via skjemaet til høyre.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post