Linkbygging

26/12/2012 - - Nettrafikk
Share on LinkedInShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Hva er linkbygging?

SEO er den mest kostnadseffektive måten og den beste kilden for å bygge trafikk og kunder på nett. Linkbygging er den beste måten å forbedre søkemotoren rangering og å forbedre den organiske trafikken. Linkbygning er metoden som har størst innflytelse på rangeringene i Google.

Hvorfor er linkbygging viktig?Linkbygging

Nettet er laget av lenker. Alt på Internett er en kobling. Det er derfor du bør være oppmerksom på hvor mange lenker som går til sidene og hvor gode disse koblingene er. Kvaliteten av lenkene er viktig og er ofte viktigere enn antallet. Kvaliteten på koblingene betyr mest at linken ikke er merket som spam linken og også at koblingen ikke har nofollow attributt. Det er mange måter å undersøke lenker som går til deg.

Linkbygging – trenger ditt nettsted dette?

Du trenger å arbeide med linkbygging på nettstedet ditt hvis du ønsker å være synlig på nett. Hvis du ønsker å få besøkende fra Google bør du også se på avkastningen ved Google AdWords. Her betaler du for pr klikk og vil få topp rangeringer innen kort tid.

Hvordan skal jeg  jobbe med linkbygging for nettstedet mitt?

Det er mange måter å begynne å jobbe på linkbygging. Først registrer ditt nettsted i de mest populære søkemotorer. Etter dette bør du fikse innhold på nettstedet ditt. Riktig inngående linker er veldig viktig. Senere kan du starte dine sosiale mediekampanjer. Sosiale medier blir stadig mer populært for hver dag og det vil ha mye mer innflytelse på søkemotorer i fremtiden. Du bør også prøve å få så mange kvalitets koblinger til nettstedet ditt. Start med å spørre folk du er nær med å legge til linker til ditt nettsted. Begynn å skrive en blogg på nettstedet ditt, fordi folk liker når det er noen interessant å lese på en nettside. Søkemotorer liker det også. Linkbygging er viktig!

Nettrafikk kan hjelpe deg med din linkbygging kampanje. Avhengig av virksomheten deres og bransjen dere er i skaper vi ulike strategier. Nettrafikk hjelper også bedrifter med søkemotoroptimalisering, søkemotormarkedsføring og webanalyse. For mer informasjon om Linkbygging ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet til høyre eller telefon 21 39 94 11.

Var denne artikkelen nyttig?
Kontakt oss
Nettrafikk AS
Nedre gate 5, 0551 Oslo
post@nettrafikk.no
Tlf: +47 21 39 94 11
Meld deg på vårt nyhetsbrev!