Magento Nettbutikk

15/07/2014 - - Nettrafikk

Magento tilbyr fleksible og skalérbare løsninger. Nettrafikk og 150 000 andre forretningsvirksomheter verden over har erfart at dette er en solid plattform for e-handel. Vi bistår våre klienter i utviklingen av kostnadseffektive nettbutikker som møter deres forventninger til design, brukeropplevelse og funksjonalitet.

Webdesign

Magento brukes i et bredt utvalg av former og design. Ta en titt på deres egen oversikt for å få et inntrykk av hvor allsidig systemet er. Nettrafikk tilpasser webdesign slik du ønsker det.

Det er bare fantasien som setter grensene for utformingen av nettbutikker. Det er opp til den enkelte om man vil gå for tradisjonelle, konservative løsninger eller et mer vågalt design. Uansett hva du lander på kan vi bistå med målinger og analyser av hvor godt designet fungerer i praksis og klarlegge hvilke elementer som eventuelt bremser opp netthandelen.

Magento Nettbutikk

Integrasjon og tilleggsfunksjoner

Det finnes store mengder tilleggsfunksjoner til Magento i form av applikasjoner, e-post-markedsføring, administrasjon av innhold, live chat og andre utvidelser. I tillegg integreres alle økonomiske data sømløst med ofte anvendte regnskapssystemer som Visma, SAP og e-conomic.

Helautomatisk forretningsdrift

Der man tidligere brukte store mengder tid og ressurser på manuell håndtering av bestillinger kan man nå implementere helautomatiske løsninger. Utsjekking, betaling, registrering i regnskapet, kontakt med varelager og logistikk går av seg selv med Magento.

Verdifull kundeinformasjon

Vi utfører analyser av kundenes gjennomsnittlige ordre- og livstidsverdi. Deres adferd, tilhørende segmenter og gjentagende bestillinger gir svært verdifull informasjon. Det gjelder spesielt når den settes i sammenheng med nettmarkedsføring og optimalisering av nettsider.

Hvem passer Magento for?

Dersom du driver en mellomstor eller større virksomhet er det ikke noe å lure på. Magento løser alt av varelagerhåndtering, logistikk og registrering av regnskap. Alle veletablerte e-handelssider og forretninger med varelager av litt størrelse vil komme fordelaktig ut av en Magento-løsning.

Hvem passer det ikke for?

Mindre aktører som skal prøve seg på netthandel for første gang, små bedrifter med under 20 forskjellige varer til salgs og bloggere som vil selge egne produkter vil antakelig oppleve WordPress som mer hensiktsmessig å bruke.

Kontakt Nettrafikk

Ring oss på +47 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om nettbutikk, eller fyll ut skjemaet til høyre, så kontakter vi deg.

Fakta om Magento Nettbutikk:

  • Offisielt startet utviklingen i begynnelsen av 2008
  • Lansert 31.mars 2008
  • Ebay kjøper 49% av Magento 6 juni 2011
  • Ebay eier 100 % av Magento 2 februar 2012
  • 4 millioner nedlastinger av Magento Nettbutikk
  • Kjente kunder som Harvey Nichols og Samsung

Magento Nettbutikk er løsningen for deg hvis du ønsker å vokse med nettbutikken i forhold til produkter og omsetning. Er Magento Nettbutikk et interessant tema for dere? Ta kontakt med Nettrafikk for en uforpliktende prat! Kontakt oss!

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post