Nettrafikk omtalt i Kampanje

25/08/2016 - - Nettrafikk

Nettrafikk vokser

Screenshot fra artikkel i Kampanje sett på mobilskjerm.

Vi har fått flere oppdragsgivere, samtidig som vi opplever fornyet tillit blant tidligere oppdragsgivere. Med den økende oppdragsmengden i en bransje i rivende utvikling har vi derfor ansatt 4 nye medarbeidere, som alle innehar stor ekspertise. Dette ble omtalt i Kampanje 22.08.2016, og full artikkel kan ses her.

En omfattende prosess

Ansettelsesprosessen har pågått lenge. Slavisa Gacic og Nils Sejersted møtte mange potensielle ansatte som gjorde godt inntrykk.

Slavisa Gacic uttalte følgende til Kampanje om prosessen:

– Vi har snakket med mange gode kandidater underveis og er veldig fornøyde med å få så faglig dyktige personer til oss. Alle har lang fartstid innen de ulike fagområdene og kan vise til gode resultater. Samtidig er det veldig hyggelig folk som passer godt inn hos oss.

Våre nye ansatte har alt begynt å jobbe med flere av våre klienter, og har alt rukket å få veldig positive tilbakemeldinger. Artikkelen i Kampanje ga en ganske kortfattet introduksjon av våre nye stjerner, og de fortjener mer enn dette. Vi har derfor her skrevet en litt mer utfyllende introduksjon.

Bli bedre kjent med Nettrafikk sine nye stjerner:

Hege Scavenius
Senior digital rådgiver hos Nettrafikk, og vil stå for kontakt og strategisk rådgivning for et flertall av våre klienter. Hun vil også ofte være vårt første møte med potensielle oppdragsgivere. Hege har lang fartstid som digital rådgiver fra PHD, og er dyktig til å finne de beste strategiske løsningene. Hun er også grundig i oppfølging både internt og av våre klienter.

 

Kaja Bayer
Som vår nye leder for betalt søk vil Kaja Bayer vende alle stener for å gjøre alle våre kampanjer enda bedre. Hun kommer fra Resolution Media (en del av Omnicom Media Group), hvor hun både jobbet strategisk på ledernivå og hadde opplæring, samtidig som hun hadde ansvar for deres store kontoer på PPC. Vil ofte stille i møter med våre oppdragsgivere når det enten vurderes eller skal rapporteres om prestasjoner innen betalt søk.

 

Camilla Skaget Hansen
Camilla er vår første rene rådgiver for sosiale medier. Vi måtte lete lenge før vi fant en av hennes kaliber, og det var tøft å få henne hit fra OMG. Hun har lang erfaring med alt innen sosiale medier, og innehar stor dyktighet på å kommunisere mot forskjellige målgrupper. Camilla har vært rådgiver for store og små oppdragsgivere, både innenfor community management, annonsering og strategisk på sosiale medier.

 

Hans Petter Blindheim
Hans Petter (også kjent som HP) – har lang fartstid innen SEO, og kommer inn som senior SEO-konsulent for å hjelpe våre klienter med gode organiske resultater. HP er en markedsfører i hjerte og sjel, og brenner for alt digitalt. Jobber innenfor hele spekteret av SEO – teknisk, taktisk og analytisk. Han bidrar med alt fra strategi til analyse og utføring av oppdrag for våre klienter, og har allerede bidratt til bedre resultater for flere av våre klienter.

 

Takk for tilliten fra alle våre klienter!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, og vil som alltid stå på for å levere de beste resultatene. Med 4 nye erfarne medarbeidere er vi godt rustet til å møte alt av utfordringer, og å levere de beste resultatene innen alt digitalt! Ta gjerne kontakt med oss på 21 39 94 11 om du har spørsmål.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post