Om Nettrafikk

Lær mer om oss og våre ansatte!

Vi er glødende engasjert i våre kunder og hvordan vi best kan geleide dem gjennom et omskiftelig markedslandskap. Den digitale virkeligheten endrer seg raskt, og vi endrer oss i takt med den. Det er faktisk slik vi helst vil ha det. Hos Nettrafikk er alle spesialister på sitt felt og trives utmerket med kontinuerlig utvikling.

Vi er på vårt beste når vi får jobbe på tvers av fagområder. Det er helheten som er viktigst. Alle våre tjenester utfyller hverandre og skaper resultater som vi er stolte av.

Nettrafikk kontorHvem er vi?

Nettrafikk er en komplett leverandør av digitale tjenester på nett. Vi er et selskap sammensatt av entusiaster som er lidenskapelig opptatt av forskjellige digitale fagfelt. Teamet med fokus på søkemotoroptimalisering (SEO), Google Ads, analyse og konsultasjon sitter i Oslo. Utviklermiljøene sitter i Serbia og Polen. Dyktige programmerere, designere, strateger og rådgivere utgjør en slagkraftig kombinasjon.

Langsiktig tenkning

Det er de lange linjene som er viktigst. Vi hever blikket og sikter oss inn mot kundenes langsiktige, strategiske mål. Det lønner seg alltid på sikt å utføre ting grundig og korrekt fra grunnen av. Det tar lengre tid, men gir også dramatisk høyere gevinst.

Psykologi er vel så viktig som teknologi.

Sertifisert Google Partner

Nettrafikk er stolt av å være en sertifisert Premier Google Partner. Søkemotorgiganten sier det best selv: Nettrafikk Premier Google Partner

Merket angir at bedriften har utmerket seg gjennom bruken av Google-produkter. Det dreier seg om en sunn bedrift der kundene er fornøyde og forretningspraksisen er i tråd med Googles anbefalte fremgangsmåter. – Google

Medlem av BraSøk

Ved å være medlem av bransjeforeningen Bra Søk forplikter vi oss til å følge deres etiske retningslinjer og holde oss godt innenfor rammene søkemotorene setter for hvordan nettsider skal utformes. Det gir deg trygghet når du velger oss som samarbeidspartner.

Her er generelle avtalevilkår.

Uttalelser fra noen av våre kunder

Nettrafikk har svært god kompetanse på områder ikke alle byråer er like gode på. Herunder SEO, smart annonsering og kontinuerlig optimalisering av kampanjer vi kjører digitalt.
Opplever at deres tyngde i faget er svært god og i toppklassen, noe fortelles oss at dere ønsker å satse samt tror på det dere driver med.
Foruten om alt over: Dere er proaktive og følger opp kunden, selv i en hektisk hverdag hvor det er lett å glemme. Og sist med ikke minst VELDIG ålreite folk å jobbe med!

UMOE RESTAURANTS AS (PEPPES PIZZA, TGI FRIDAYS, BURGER KING, LEON, STARBUCKS, LA BAGUETTE, EATALY OG CAFE OPUS)
Kontakt oss
Nettrafikk AS
Nedre gate 5, 0551 Oslo
post@nettrafikk.no
Tlf: +47 21 39 94 11
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ring oss
Send en e-post