Om Nettrafikk

Lær mer om oss og våre ansatte!

Nettrafikk en del av Mood Gruppen

Nettrafikk
Nettrafikk er en komplett leverandør av digitale tjenester. Vi er et selskap sammensatt av entusiaster som er lidenskapelig opptatt av digitale fagfelt som søkemotoroptimalisering, betalt søk og display annonsering. Dette har resultert i et stadig voksende antall fornøyde kunder med langt bedre synlighet og økt inntekt via digitale flater. Sammen med dyktige medierådgivere i Mood Communication og Smood Social utgjør vi en slagkraftig kombinasjon som har blitt kåret til årets byrå i 2018 og 2019.

Mood communication
Mood Communication består av erfarne rådgivere som er kjent for å skape effektive mediekampanjer. Markedsinnsikt og grundig kjennskap til målgrupper kombinert med effektmålinger gir resultater for hver eneste investerte krone. Mood gir tett oppfølging, stiller hele tiden spørsmål og hjelper deg med å ta de riktige beslutningene i en medievirkelighet som stadig er i endring.

Smood social
Vi er team med senior-rådgivere som jobber beinhardt for at kundene våre skal lykkes med sosiale medier. Vi har kjøpt annonser for flere titalls millioner kroner, stått bak flere hundre sosiale medier-kampanjer, og har vunnet priser for arbeidet vårt. Sammen med Mood og Nettrafikk har vi blitt kåret til Årets Mediebyrå de siste to årene. Vi har jobbet med alt fra politiske organisasjoner til eiendomsaktører til consumer brands. Vi forstår oss på både omdømmebygging og performance-markedsføring, B2B og B2C. Rådene vi gir er basert på innsikt og egne erfaringer, og helst utfører vi de også for deg. Vi prøver å se det store bildet, og forstår at det du gjør i sosiale medier må henge sammen med det du gjør i den øvrige mediemiksen.

Vi er glødende engasjert i våre kunder og hvordan vi best kan geleide dem gjennom et omskiftelig markedslandskap. Den digitale virkeligheten endrer seg raskt, og vi endrer oss i takt med den. Det er faktisk slik vi helst vil ha det. Hos Nettrafikk er alle spesialister på sitt felt og trives utmerket med kontinuerlig utvikling.

Vi er på vårt beste når vi får jobbe på tvers av fagområder. Det er helheten som er viktigst. Alle våre tjenester utfyller hverandre og skaper resultater som vi er stolte av.

Nettrafikk kontorHvem er vi?

Nettrafikk er en komplett leverandør av digitale tjenester på nett. Vi er et selskap sammensatt av entusiaster som er lidenskapelig opptatt av forskjellige digitale fagfelt. Teamet med fokus på søkemotoroptimalisering (SEO), Google Ads, analyse og konsultasjon sitter i Oslo. Utviklermiljøene sitter i Serbia og Polen. Dyktige programmerere, designere, strateger og rådgivere utgjør en slagkraftig kombinasjon.

Langsiktig tenkning

Det er de lange linjene som er viktigst. Vi hever blikket og sikter oss inn mot kundenes langsiktige, strategiske mål. Det lønner seg alltid på sikt å utføre ting grundig og korrekt fra grunnen av. Det tar lengre tid, men gir også dramatisk høyere gevinst.

Psykologi er vel så viktig som teknologi.

Sertifisert Google Partner

Nettrafikk er stolt av å være en sertifisert Premier Google Partner. Søkemotorgiganten sier det best selv: Nettrafikk Premier Google Partner

Merket angir at bedriften har utmerket seg gjennom bruken av Google-produkter. Det dreier seg om en sunn bedrift der kundene er fornøyde og forretningspraksisen er i tråd med Googles anbefalte fremgangsmåter. – Google

Medlem av BraSøk

Ved å være medlem av bransjeforeningen Bra Søk forplikter vi oss til å følge deres etiske retningslinjer og holde oss godt innenfor rammene søkemotorene setter for hvordan nettsider skal utformes. Det gir deg trygghet når du velger oss som samarbeidspartner.

Her er generelle avtalevilkår.

Gir Blod

Vi gir blod.

Støtter

Vi støtter flere veldedige formål.

Løper Sentrumsløpet

Vi løper Sentrumsløpet

Uttalelser fra noen av våre kunder

Nettrafikk har vist oss stor fleksibilitet, og en evne til å løse utfordringer på en positiv, effektiv og strukturert måte.

Bilxtra
Kontakt oss
Nettrafikk AS
Nedre gate 5, 0551 Oslo
post@nettrafikk.no
Tlf: +47 21 39 94 11
Ring oss
Send en e-post