Nettrafikk_Logo-05

Nettrafikk er en komplett leverandør av digitale tjenester på nett. Vi er et selskap sammensatt av entusiaster som er lidenskapelig opptatt av forskjellige digitale fagfelt, som søkemotoroptimalisering, betalt søk og sosiale medier. Dette har resultert i et stadig voksende antall fornøyde kunder med langt bedre synlighet og dramatisk flere konverteringer på nett. Sammen med dyktige medierådgivere i Mood Communication utgjør vi en slagkraftig kombinasjon.

Nettrafikk sitt team, fra venstre: Kaja Bayer, Hans Petter Blindheim, Slavisa Gacic, Terje Thorsen, Hege Scavenius, Dan André Lybekk, Camilla Skaget Hansen og Torill Fransson (tidligere Drechsler)

mood-communication-logo

Mood Communication består av erfarne rådgivere som er kjent for å skape effektive mediekampanjer. Markedsinnsikt og grundig kjennskap til målgrupper kombinert med effektmålinger gir resultater for hver eneste investerte krone. Mood gir tett oppfølging, stiller hele tiden spørsmål og hjelper deg med å ta de riktige beslutningene i en medievirkelighet som stadig er i endring.

Mood Communication sitt team, fra venstre: Fredrik Mowinckel, Karianne Lundenes, Henning Sæter, Nils Sejersted, Gard Johannessen, Petter von Hedenberg og Pål Joachim Eide.

Nettrafikk & Mood Communication Kontaktpersoner

Slavisa Gacic, daglig leder & SEO ansvarlig for Nettrafikk
Slavisa Gacic
Daglig Leder & SEO Ansvarlig

Tlf: 928 45 285 sg@nettrafikk.no
Nils Sejersted, Byråleder Mood Communication
Nils Sejersted
Byråleder

Tlf: 917 73 886 nils@moodcommunication.com

Internasjonalt

Nettrafikk – Mood er en internasjonal duo. Teamene med fokus på søkemotoroptimalisering (SEO), AdWords, sosiale medier og rådgivning sitter i Oslo. Utviklermiljøene er plassert i Serbia og Polen.

Kontakt oss
Nettrafikk AS
Nedre gate 5, 0551 Oslo
post@nettrafikk.no
Tlf: +47 21 39 94 11
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ring oss
Send en e-post