Nettrafikk_Logo-05

Nettrafikk er en komplett leverandør av digitale tjenester. Vi er sammensatt av entusiaster som er lidenskapelig opptatt av fagfelt som søkemotoroptimalisering og betalt søk. I dag har vi svært fornøyde kunder med langt bedre synlighet på nett enn tidligere. Sammen med dyktige medierådgivere i Mood Communication og Smood Social er det ikke rart vi har blitt kåret til årets byrå 2018 og 2019.

Nettrafikk sitt team, fra venstre: Kaja Bayer, Hans Petter Blindheim, Slavisa Gacic, Terje Thorsen, Hege Scavenius, Dan André Lybekk, Camilla Skaget Hansen og Torill Fransson (tidligere Drechsler)

mood-communication-logo

Mood Communication består av erfarne rådgivere som er kjent for å skape effektive mediekampanjer. Markedsinnsikt og grundig kjennskap til målgrupper kombinert med effektmålinger gir resultater for hver eneste investerte krone. Mood gir tett oppfølging, stiller hele tiden spørsmål og hjelper deg med å ta de riktige beslutningene i en medievirkelighet som stadig er i endring.

Mood Communication sitt team, fra venstre: Fredrik Mowinckel, Karianne Lundenes, Henning Sæter, Nils Sejersted, Gard Johannessen, Petter von Hedenberg og Pål Joachim Eide.

Nettrafikk & Mood Communication Kontaktpersoner

Lasse Torstenson
Daglig Leder

Tlf: 918 41 435 lasse@nettrafikk.no
Nils Sejersted, Byråleder Mood Communication
Nils Sejersted
Byråleder

Tlf: 917 73 886 nils@moodcommunication.com

Internasjonalt

Nettrafikk – Mood er en internasjonal duo. Teamene med fokus på søkemotoroptimalisering (SEO), AdWords, sosiale medier og rådgivning sitter i Oslo. Utviklermiljøene er plassert i Serbia og Polen.

Kontakt oss
Nettrafikk AS
Nedre gate 5, 0551 Oslo
post@nettrafikk.no
Tlf: +47 21 39 94 11
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ring oss
Send en e-post