Google-optimalisering

I snitt gjøres det over 100 milliarder søk i Google per måned på verdensbasis. Det er en mengde det er umulig å forestille seg. Det er ikke noe enklere å forstå at over én milliard Android-telefoner har blitt aktivert de siste seks årene. Likevel er dette virkeligheten vi må forholde oss til når hjemmesider og nettbutikker skal utvikles for skjermer i alle størrelser. Google er nærmest i en monopol-posisjon på søk. Søkemotoroptimalisering betyr ofte i praksis det samme som Google-optimalisering.

Sjekk hvor mange indekserte sider du har i Google

Vennligst skriv inn din URL uten www, http, eller https. Eks: nettrafikk.no

90% av alle søk kommer fra Google. Derfor er Google-optimalisering viktig.Google-optimalisering mot spam

Google har en forkjærlighet for søte navn på både Android-systemer og søkealgoritmer. Pingvinoppdateringen dreier seg om den endeløse kampen mot spam. Det betyr at din nettside kan bli straffet med lavere plasseringer i organiske søk dersom du med eller uten viten og vilje har brukt samme innhold på flere sider, kopiert overskrifter og beskrivelser med mer.

Les mer om Googles Penguin-oppdatering.

Hvordan Google-optimalisere? Forsikre deg om at ikke det samme innholdet går igjen på sidene dine, og at ikke filtre og spørrefunksjoner generer indeksérbare sider som svar.

Se våre søkemotoroptimalisering-tips for ytterligere informasjon om hvordan din side kan bli mer synlig på nett.

Google-optimalisering for bedre innhold

Googles såkalte pandaoppdateringer er ikke så bedårende som en kanskje skulle tro. Algoritmene tar seg nemlig av sider med tynt innhold. Det er et problem som angår de aller fleste nettsteder. Sider som kun består av noen få ord risikerer å bli straffet, selv om innholdet er aldri så relevant.

Panda-oppdateringen har vi også skrevet om på nyhetssiden vår.

Hvordan Google-optimalisere: Ta deg tid til å skrive ned egne, mer utfyllende tekster for dine sider, eller be en av våre skribenter om å ta jobben for deg.

Også mobilsider bør Google-optimaliseres.Google-optimalisering for mobiltelefoner

Det hersker ingen tvil om hvilken retning utviklingen beveger seg når det kommer til bruk av mobiltelefoner på internett. Prosentandelen som anvender mobilen for å orientere seg på nett har nå blitt så durabel at Google merker mobilvennlige sider i sine søkeresultater. Dette har blitt implementert i alle språk. Dersom siden din ikke justerer seg til alle skjermstørrelser er du ikke lenger relevant.

Hvordan Google-optimalisere? Legg om til responsivt design så fort det lar seg gjøre.

Kontakt Nettrafikk for assistanse med Google-optimalisering

Vi følger med på den siste utviklingen innen søk hos Google slik at du slipper det. Ring +47 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om hvordan du kan unngå å bli forfulgt av pingviner og pandaer. Vi hjelper til med Google-optimalisering såvel som utvikling av nettsider optimalisert for mobiltelefoner og desktops.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post