SEO-kurs

Nettrafikk skreddersyr SEO-kurs til din kompetanse, forventninger og mål. Vi forteller mer om hva SEO er, gir råd og tips om hvordan du bør gå frem, snakker om Googles tenkemåte og kommer frem til en SEO-prosess som du kan implementere for ditt nettsted.

SEO kurs - undervisningHvorfor SEO-kurs?

Søkemotoroptimalisering dreier seg om å få økt trafikk fra organiske søk. Disse søkeresultatene er gratis. Her er det ikke penger, men relevans og brukervennlighet som er viktigst. Det finnes over 900 faktorer som avgjør hva Google oppfatter som mest relevant. Andre søkemotorer har sine algoritmer, som også bestreber seg på å plassere de mest relevante sidene øverst i søkeresultatene. Det er en jobb i seg selv å følge med på endringene i tiden. I våre SEO-kurs får du siste nytt ferdig servert.

Plassering på førstesiden ved organisk søk betyr at din nettside oppfattes som relevant, troverdig og autoritativ for det aktuelle nøkkelordet eller temaet. Nettrafikks SEO-kurs viser deg hvordan du kan tilfredsstille kravene til søkemotorene om god sidestruktur, fyldig og relevant innhold, og eliminasjon av  tekniske feil ved nettstedet. Videre tar våre SEO-kurs for seg utarbeidelse av innbydende metabeskrivelser som får brukerne til å klikke seg inn på nettopp din side. SEO-kurs innebærer også råd og tips om hvordan du kan skrive kvalitetsinnhold der de besøkende får svar på spørsmålene de stiller og som gir dem noe av verdi.

Nettrafikk besitter den kompetansen som kreves for å hjelpe deg med å utvikle ditt nettsted til en solid kvalitetsside som rangerer høyt i organiske søk. Våre SEO-kurs inkluderer blant annet følgende:

SEO kurs - grafAktuelle temaer for SEO-kurs

  • Innhold: Hvordan gjøre hver enkelt side på ditt nettsted tidløst? Nettsider er kanskje ikke ment å vare for alltid, men vi tror de fleste kan gjøres mye bedre. Tidløst innhold bidrar til mer trafikk og flere lesere lenge etter publisering.
  • Metabeskrivelser: Til tross for at metabeskrivelser ikke påvirker ranking har de i aller høyeste grad stor betydning for hvor mange som klikker seg inn på siden din. Vi forteller mer om hvor viktige disse beskrivelsene er og hvordan du kan forbedre dem.
  • SEO-analyse: Vi viser deg trinn for trinn hvordan du kan utføre din egen SEO-analyse.
  • Lenkebygging: Nei, ikke email-spam til webmasters eller kjøp av lenker. Vi snakker om menneskelig interaksjon med dem som er autoriteter på sitt område. Hvordan tilnærme seg dem og endog overtale dem til å lenke til deg?
  • Valgfritt: Velg selv hva du vil lære mer om.

Kontakt Nettrafikk

Ta en telefon til +47 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om hvor skoen trykker når det kommer til SEO, og hva vi burde se nærmere på i et eventuelt SEO-kurs.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post