Starte Nettbutikk

31/03/2013 - - Nettrafikk

Starte Nettbutikk – produkt, målgruppe, logistikk?

Gratulerer, du skal starte nettbutikk. Har du tenkt på alt? Hvem er målgruppen? Hvor stort er ditt produkt sortiment? Hva ønsker du å kommunisere?  Hva skiller deg ut fra andre konkurrenter? Hvordan skal du få kunder? Betalings løsning? Det er mye du bør ha avklart før du starter og etter oppstart. Nettrafikk tilbyr strategisk rådgivning, der vi tar for oss alle disse spørsmålene og lager et strategidokument som du kan lene deg på i alle dine beslutninger.

Starte NettbutikkStarte nettbutikk – Løsninger

Nettrafikk har oppigjennom årene utviklet mange nettbutikker. Valget de siste 3 årene har falt på to åpne kildekode-plattform og publiseringsløsning (CMS) som er:

  • enkle for innholdsprodusenter/administratorer å jobbe i, produsere innhold, legge til produkter etc.
  • skalerbar løsning – utvikler seg med fremtiden
  • søkemotorvennlig – tilrettelagt for søkemotoroptimalisering
  • ingen begrensinger i forhold til webdesign

Oppsummert- nettbutikk løsninger som har fokus på å selge via nett!

WordPress Nettbutikk:

Skal du starte nettbutikk og du ønsker å komme raskt i gang, så er dette riktig plattform for deg. Dette er en ypperlig plattform for din e-handel hvis du er f.eks nisjepreget  og ikke har et stort produkt sortiment eller mange produkter.

Magento Nettbutikk:

Skal du starte nettbutikk og du er opptatt av smidig logistikk og integreringer mot ERP/økonomisystemer, så er dette riktig plattform for deg. Magento nettbutikk er en fleksibel, skalerbare løsning utviklet for å hjelpe bedrifter vokse og lykkes på nett.

Ser vi på rapporten Distansehandel Norge som kom med i januar 2013 sier den:(Distansehandel Norge er bransjeforeningen for distansehandlerne – enten det benyttes Internett eller postordre.)
«Netthandelen har en dobbelt så sterk vekst som butikkhandelen, og har i 2012 passert 16 milliarder kroner. Mens tradisjonell butikkhandel opplevde stagnasjon eller tilbakegang mot slutten av året, bare fortsatte veksten i netthandelen. Omsetningen via nettet endte i 2012 på nær 16,8 milliarder kroner, et er en vekst på åtte prosent, sammenliknet med 2011. Internett handelen med spesialisert vareutvalg, som sportsutstyr, har hatt betydelig vekst i 2012.Også salget av datautstyr og andre elektriske artikler samt klær og kosmetikk øker, mens postordre- og intetnettsalg av helsekost og bøker ser ut til å bli mindre i 2012 enn i 2011. Men trenden er klar: Stadig flere vil gjøre sine innkjøp via nettet.»

Hvorfor starte nettbutikk?

På nettet kan forbrukerne i ro og mak studere interessante produkter, og ta kjøpsbeslutningen på det best passende tidspunkt. I løpet av en dag eller to er varen levert på døren hjemme. Er du interessert i å starte nettbutikk? Ta kontakt med Nettrafikk for en uforpliktende prat! Nettrafikk hjelper bedrifter med søkemotoroptimaliseringwebdesign,  webutviklingwebanalyse og søkemotorannonsering.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post