Webutvikling

Webutvikling er et begrep som favner bredt. Webutvikling innbefatter alt fra å utvikle én enkelt, statisk side med tekst til de mest komplekse online applikasjoner, forretningsløsninger og sosiale nettverk. Nettrafikk driver med webutvikling av både nettsider, nettbutikker og intranett. Det betyr at vi kan tilby komplette løsninger på nett. Samtidig bidrar vi gjerne til forbedring av elementene hver for seg, dersom det er ønskelig.

WebutviklingWebutvikling av nettside

Vi hjelper til med webutvikling fra du får en idé om å starte egen nettside til utarbeidelse og ferdigstillelse. Videre sørger vi for oppfølging etter at siden er publisert. Dersom du allerede har et nettsted vil vi snakke om fremtidige mål for siden over en kopp kaffe, legge en strategi for webutvikling og implementere de nødvendige endringene. Vi sørger også for at overgangen til eventuelt nytt innhold og utforming forløper seg smertefritt.

Nettrafikk håndterer både statiske nettsider, som ofte kun har til oppgave å formidle informasjon, og interaktive, mer dynamiske nettsider, som åpner for direkte kontakt med brukerne. Vi har bred erfaring med produksjon av innhold og kontekstuell annonsering, e-handel, formidling av produktinformasjon for fysiske butikker og freemium-modeller. Sistnevnte vil si webutvikling av nettsider som tilbyr noe av innholdet gratis, men krever betaling for full tilgang.

Webutvikling av nettbutikker

Nettrafikk utvikler og drifter nettbutikker av alle størrelser. Vi tilpasser løsningene uansett om du ønsker å øke omsetningen til en eksisterende forretning ved å åpne nettbutikk i tillegg, eller om du lever av å selge produkter og tjenester på internett. Det blir stadig viktigere å kunne tilby enkle og intuitive butikkløsninger. Terskelen for å gå videre til neste butikk på nett er lav blant kundene. Dersom nettsiden skaper mental friksjon med kronglete betalingsløsninger, tungvint utsjekking og dårlig oppdaterte lagerstatuser er veien kort til neste forretning på listen.

WebutviklingWebutvikling av intranett

Intranett er bedriftens eget lokale nettverk. Mange benytter dette flittig for å legge ut oppdateringer, rapporter, notater og opplysninger om måloppnåelse internt. Produktiviteten i selskapet kan økes ved at dokumenter og manualer er tilgjengelige når man trenger det, fremfor at disse sendes på kryss og tvers via e-post. Videre kan man publisere viktige, interne dokumenter som det ikke er ønskelig å spre eksternt på internett eller via e-post. Eksempler på dette er håndbøker med rettigheter og plikter for de ansatte, forsikrings- og pensjonsordninger, forretningsstandarder og siste nytt i bedriften.

Kontakt Nettrafikk om webutvikling

Ta en telefon til +47 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om våre tjenester innen webutvikling.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post