Hopp til innholdet

Åpen søknad

Ønsker du å jobbe i Nettrafikk og mener du har kompetanse som vi har bruk for? Vi er stadig på leting etter dyktige folk til vårt digitalbyrå.

ansatte-nettrafikk-var.jpg – Nettrafikk
Bli en del av vårt digitalbyrå

Nettrafikk har vokst kraftig de siste årene, og i en stilling hos oss vil du kunne jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer, som OneCall, KID, Godt Levert, BN Bank, Komplett Bank, Peppes Pizza, Fargerike og Fabel.

Om Nettrafikk

Nettrafikk ble etablert i 2012 og er i dag en del av Mood-gruppen, med mediebyrået Mood Communication, sosiale medier-byrået Smood Social og CRO-byrået Moodify som søsterselskaper. Mood-gruppen omsetter for i underkant av en halv milliard.

Mood Communication & Nettrafikk

Mood, med Nettrafikk som den digitale avdelingen, ble kåret til årets byrå fire år på rad. Prisen er et resultat av ønsket om å alltid gjøre ting bedre. Det er nemlig de fantastiske kundenes tilbakemeldinger som er grunnlag for kåringen. Hos oss settes det av tid til egenutvikling, og vi streber etter å gjøre det lille ekstra som gir oss forsprang på konkurrentene.

Nettrafikk holder til på Grünerløkka, rett ved siden av Akerselven i Nedre gate 5. Her er det høyt under taket i vårt kontorfellesskap med Mood Communication og Smood. Mathallen og restauranter ligger bekvemmelig til når noe skal markeres.

ØNSKER DU Å JOBBE HOS OSS, OG MENER DU HAR KOMPETANSE VI TRENGER?

Ja, da sender du inn en åpen søknad til oss. Merk med "Åpen søknad – [Fullt navn]". Har du spørsmål tar du kontakt med Lasse Torstenson på lasse@nettrafikk.no.