Hopp til innholdet

Åpen søknad

Ønsker du å jobbe i Nettrafikk og mener du har kompetanse som vi har bruk for? Vi er stadig på leting etter dyktige folk til vårt digitalbyrå.

ansatte-nettrafikk-var.jpg – Nettrafikk
Bli en del av vårt digitalbyrå

Nettrafikk har vokst kraftig de siste årene, og i en stilling hos oss vil du kunne jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer, som Hyundai, BN Bank, Peppes Pizza, Fargerike og Fabel.

Om Nettrafikk

Nettrafikk ble etablert i 2012 og er i dag en del av Mood-gruppen, med mediebyrået Mood Communication, sosiale medier-byrået Smood Social og CRO-byrået Moodify som søsterselskaper. Mood-gruppen omsetter for i underkant av en halv milliard.

Mood Communication & Nettrafikk

Mood, med Nettrafikk som den digitale avdelingen, ble kåret til årets byrå fire år på rad. Prisen er et resultat av ønsket om å alltid gjøre ting bedre. Det er nemlig de fantastiske kundenes tilbakemeldinger som er grunnlag for kåringen. Hos oss settes det av tid til egenutvikling, og vi streber etter å gjøre det lille ekstra som gir oss forsprang på konkurrentene.

Nettrafikk holder til på Grünerløkka, rett ved siden av Akerselven i Nedre gate 5. Her er det høyt under taket i vårt kontorfellesskap med Mood Communication og Smood. Mathallen og restauranter ligger bekvemmelig til når noe skal markeres.

ØNSKER DU Å JOBBE HOS OSS, OG MENER DU HAR KOMPETANSE VI TRENGER?

Ja, da sender du inn en åpen søknad til oss. Merk med "Åpen søknad – [Fullt navn]". Har du spørsmål tar du kontakt med Lasse Torstenson på lasse(krøllalfa)nettrafikk.no.