Hopp til innholdet

Et lag som jobber med presisjon

Vi sikter rett på, som en finslipt motvekt til omtrentlige, uforpliktende råd.

nettrafikk-1491.jpg – Nettrafikk

Sammen er vi slagkraftige

Kall oss gjerne digitale hoder, men vi arbeider med presisjon. Nettrafikk er slagkraftig innen alle typer digitale tjenester og er skrudd sammen av reinspikka entusiaster – som koser seg med digitale fagfelt som søkemotoroptimalisering, betalt søk og programmatiske kjøp.

Slagkraften gir et voksende antall kunder med langt mer solid synlighet og økt inntekt via digitale flater. I tett samarbeid med stødige medierådgivere i Mood Communication og Smood Social utgjør vi en uslåelig kraftkombinasjon som flere ganger er kronet med tittelen «Årets byrå».

Lange, lure linjer

Digitale, taktiske kjøp handler for mye om øyeblikket og for lite om god, grundig planlegging. Med finkløyvd kunnskap om morgendagen balanserer vi din virksomhets delmål med langsiktige strategi. Å legge en slagplan tar lengre tid enn brannslukking, men gir desto mer solid gevinst – umiddelbart, og senere.

Bare vi er oss – Nettrafikk

Bare vi er oss

Vi, med fokus på søkemotoroptimalisering (SEO), Google Ads, programmatiske kjøp, analyse og annen konsultasjon, har base i Oslo. Smarte programmerere, designere, strateger og rådgivere utgjør kraftpakken du trenger nå – og fremover.

Moodgruppens leverandør av fulltreffere på nett – Nettrafikk

Moodgruppens leverandør av fulltreffere på nett

Sammen med Mood Communication, Smood Social og Moodify er Nettrafikk en del av et sterkt fagmiljø i Moodgruppen. Vi har sterke meninger, visjoner og stor vilje. I tillegg kan vi mye om merkevare, markedsføring og salg. Moodgruppen passer ikke for alle bedrifter, men er til gjengjeld kanskje perfekt for deg.

Ansatt i Nettrafikk – Nettrafikk

Hvordan er det å jobbe i Nettrafikk?

Det skal ikke stå på grunnene til hvorfor vi er så glade i jobbene våre. Ved siden av det at vi får jobbe med og utvikle oss innen fagene vi er så interessert i, følger også en rekke andre fordeler ved å bli vår kollega.

Ledige stillinger – Nettrafikk

Ledige stillinger

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige mennesker til å joine teamet vårt! Se hvilke stillinger vi utlyser akkurat nå!

Ditt digitalbyrå – Nettrafikk

Ditt digitalbyrå

Vi er et digitalbyrå med lang erfaring innen digitale fagfelt som søkemotoroptimalisering, betalt søk, programmatiske kjøp og videoannonsering. Vi jobber med tro på at et helhetlig syn på markedsføringen på tvers av våre avdelinger vil hjelpe din bedrift å nå sine mål.

Sertifisert, sofistikert Google Partner – Nettrafikk

Sertifisert, sofistikert Google Partner

Klart vi er kry av at Nettrafikk er en sertifisert Premier Google Partner – en mestertittel som røper at vi har briljert i bruken av Google-produkter.

Det dreier seg om en sunn bedrift der kundene er fornøyde, og forretningspraksisen er i tråd med Googles anbefalte fremgangsmåter.

Stolt medlem av Bra Søk

Som medlem av bransjeforeningen Bra Søk følger vi ryddige, etiske retningslinjer og holder oss godt innenfor søkemotorenes rammer for utforming av nettsider. Din virksomhet sitter igjen med fordelen: Tryggheten ved en stødig samarbeidspartner.

Glad vinner av «Årets Mediebyrå» fire år på rad – Nettrafikk

Glad vinner av «Årets Mediebyrå» fire år på rad

Moodgruppen, der Nettrafikk inngår, er kåret til Årets byrå i 2018, 2019, 2020 og 2021. Avisen Dagens Næringsliv og Annonsørforeningen (Anfo) deler ut den høythengende prisen: Ekstra gildt er det at grunnlaget for kåringen er kundenes tilbakemeldinger. Fortsatt har alle Nettrafikks ansatte har “egenutvikling” som fast post på timeplanen. Er det rart vi alltid er på… hugget?

Våre 8 leveregler – Nettrafikk

Våre 8 leveregler

Vi er et selskap med mye erfaring og mange etiske verdier. Våre 8 leveregler beskriver hva du kan forvente av oss.

Samfunnsansvar – Nettrafikk

Samfunnsansvar

I Moodgruppen er vi veldig bevisste vårt sosiale og samfunnsmessige ansvar. Både valgene vi tar internt samt rådene vi gir til kunder hver dag er med på å påvirke planeten og verden rundt oss, og vi ønsker derfor å ta stadig flere og bedre bærekraftige beslutninger.

Kontakt oss – Nettrafikk

Kontakt oss

Kontakt oss på våre sider, eller ring  +47 21 39 94 11, så tar vi en uforpliktende prat om hva du ønsker og hvordan vi kan hjelpe deg!

Du må selvfølgelig gjerne også komme innom våre kontorer i Nedre gate for en kopp kaffe og en hyggelig prat!