Hopp til innholdet

Hvorfor jobbe i Nettrafikk?

I Nettrafikk blir du en del av et kompetent og sterkt digitalt fagmiljø med betalt søk og søkemotoroptimalisering. Vi legger vekt på å ha det hyggelig og sosialt på jobb, og at hver enkelt kan være med å forme arbeidshverdagen sin slik at man kan utvikle seg slik man ønsker. Det er med andre ord mange gode grunner til å jobbe i Nettrafikk!

Ansatte i Nettrafikk – Nettrafikk

Om Nettrafikk

Nettrafikk ble etablert i 2012, og er i dag en del av Moodgruppen – sammen med mediebyrået Mood Communication, sosiale medier-byrået Smood Social, samt Moodify som er spesialister på konvertering (CRO).

Med dette er vi et sterkt fagmiljø med mange kloke hoder som jobber sammen, under samme tak! 

Lurer du på hvorfor vi elsker jobben?

Mange gode grunner til å jobbe i Nettrafikk

Det skal ikke stå på grunnene til hvorfor vi er så glade i jobbene våre. Ved siden av det at vi får jobbe med og utvikle oss innen fagene vi er så interessert i, følger også en rekke andre fordeler ved å bli vår kollega.

Murbygget ved Blå som utgjør kontorer til digitalbyrået Nettrafikk – Nettrafikk

Sentralt plassert i Oslo

Vi holder til sentralt på Grünerløkka i Oslo, rett ved Akerselven i Nedre gate 5. I kontorfellesskapet vårt er det høyt under taket, og vi sitter sammen med Mood Communication, Smood Social og Moodify.

Lokalene er lyse og moderne, og vi har egen etasje med freshe møterom og lounge. Her er det tilrettelagt for at vi kan jobbe sammen i team, eller om du ønsker å trekke deg tilbake for litt ekstra arbeidsro.

Kjøkkenbord hos Nettrafikk – Nettrafikk

Herlig lunsj hver dag

Rett over veien ligger kantina, hvor vi blir servert sunn og deilig lunsj. Blir du sulten i løpet av dagen har vi også eget kjøkken på kontoret, hvor det til enhver tid er fylt opp med snacks og drikke.

Når noe skal markeres, ligger også Mathallen og andre restauranter rett i nærheten av kontoret.

Nettrafikk ansatte – Nettrafikk

Sosialt og hyggelig miljø

Som ansatt i Nettrafikk blir du en del av et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med digital annonsering, SEO, innhold, samt innsikt og analyse. Gled deg til å gå på jobb og møte hyggelige kollegaer!

Stadig blir det arrangert faglige samlinger med sosialt innslag, enten om vi samles her på kontoret eller om vi drar ut på seminar og kurs. Vi reiser også på felles turer til både inn- og utland.

Ansatt hos Nettrafikk som smiler til kollegaene – Nettrafikk

Fleksibel arbeidshverdag

Vi er også opptatt av at du skal få forme arbeidshverdagen slik at den passer til akkurat deg.

Vi har mange ulike kunder i forskjellige bransjer, som alle byr på varierte arbeidsoppgaver og prosjekter.

I tillegg til kundearbeid, settes det av tid til faglig egenutvikling. Det fordi vi er opptatt av at alle skal ha mulighet til å utvikle seg på faget sitt, enten om det er SEO, innholdsarbeid, performance, tracking eller analyse.

En stolt gjeng

Trivsel gir resultater

Vi er sterke tilhengere av tanken om at jo mer man trives på jobb, jo bedre blir resultatene.

I fire år på rad har Mood, med Nettrafikk som den digitale avdelingen, blitt kåret til årets byrå. Grunnlaget for kåringen er tilbakemeldinger fra våre fantastiske kunder, og selve prisen er et resultat av at vi alltid ønsker å gjøre ting bedre.

Vi er også stolte av å være blant topp 3 % som oppnår Google Premier Partner status i 2022. 

Sertifisert Google Premier partner – Nettrafikk

Sertifisert Google Premier partner

Vi er stolte av å være de blant topp 3 % av partnerbedriftene som oppnår de beste resultatene hvert kalenderår.

Merket angir at bedriften har utmerket seg gjennom bruken av Google-produkter. Det dreier seg om en sunn bedrift der kundene er fornøyde og forretningspraksisen er i tråd med Googles anbefalte fremgangsmåter.

Vil du jobbe med oss? – Nettrafikk

Vil du jobbe med oss?

Høres det spennende ut å jobbe hos oss?

Vi er stadig på jakt etter dyktige folk, og vil gjerne høre fra deg hvis ønsker å bli en del av Nettrafikk!