Hopp til innholdet

SEO-kurs

Hvordan gjøre din bedrift mer synlig på nett, slik at du kan trekke flere konverterende kunder inn på din nettside? Bestill et kurs i søkemotoroptimalisering skreddersydd din kompetanse, forventninger og mål!

Hvorfor SEO-kurs? – Nettrafikk

Hvorfor SEO-kurs?

Søkemotoroptimalisering dreier seg om å få økt trafikk fra organiske søk og inn til nettsiden, som potensielt kan lede til konverteringer.

Disse søkeresultatene er gratis. Her er det ikke penger, men relevans og brukervennlighet som er viktigst. Plassering på førstesiden ved organisk søk betyr at din nettside oppfattes som relevant, troverdig og autoritativ for det aktuelle nøkkelordet eller temaet.

For å få til dette, er det viktig å arbeide med SEO – og hvis du ønsker å bli god på dette selv, kan du dra nytte av et SEO-kurs

Lær hvordan bli synlig på nett

Aktuelle temaer for SEO-kurs

 • SEO
  Få en generell og grunnleggende innføring i de viktigste elementene innen søkemotoroptimalisering

 • Innhold
  Lær å skrive kvalitetsinnhold som vil rangere, som målgruppen din vil lese og som i tillegg sprer budskapet du ønsker å dele.

 • Teknisk SEO-analyse
  Lær hvordan du kan utføre din egen tekniske SEO-analyse – trinn for trinn.

 • Lenkebygging
  Lenker skaper autoritet – lær hvordan du både kan jobbe med interne og eksterne lenker.

 • Valgfritt
  Velg selv hva du vil lære om.

Ansatte i Nettrafikk – Nettrafikk

Bli med på en SEO-workshop med oss!

Har du lyst til å lære hvordan du blir godt synlig i digitale flater? Eller er du allerede dreven på et eller flere områder innen SEO, men ønsker å lære noe nytt?

Ta kontakt på våre nettsider, eller ring oss på +47 21 39 94 11!