Hopp til innholdet

Våre 8 leveregler

Vi er et selskap med mye erfaring og mange etiske verdier. Våre 8 leveregler beskriver hva du kan forvente av oss.

Vi driver i ferskvarebransjen – Nettrafikk

Vi driver i ferskvarebransjen

Få næringsrik førstehåndsinformasjon istedenfor ferdigtygde rapporter utgått på dato. Vi opererer i felt, og håndplukker test- og analysemetoder som tjener hver enkelt oppgave. Kundene våre skal aldri mer ha lyst på frossenvarer etter å ha fått smaken på dagens fangst!

Ring oss i helgen – Nettrafikk

Ring oss i helgen

Vi føler ansvar for kunden uansett ukedag: Kanskje føler du behov for en spontan prat midt på en lørdag: Noe som presser på – eller justerte ideer som du vil lufte. Vi plukker alltid opp telefonen og tråden (med unntak av når vi dingler i stolheisen i slalombakken eller kaver i bassenget på feriestedet).

Vi skal hoppe høyere – Nettrafikk

Vi skal hoppe høyere

Vi er rigget for å agere som et spenstig mediebyrå, slik at produktene dine får maks oppmerksomhet både fra oss – og kundene dine. Som en leken aktør presterer vi mer, og tar utfordringer på strak arm. Vi kan ikke, og vil ikke, gjemme oss bort i et stort system. Vi står klare til å ta sats!

Det mest trendy ordet hos oss er «effekt» – Nettrafikk

Det mest trendy ordet hos oss er «effekt»

Selv fag som medierådgiving plages av skiftende trender – fordi langt fra alt gir effekt. Derfor støtter vi oss stødig på innsikt, dokumentasjon og våre egne, tilpassede analyseverktøy og testmetoder.  Og jo da, det hender vi føler oss trendy også.

Vi gjør nesten alt for kunden – Nettrafikk

Vi gjør nesten alt for kunden

Vi står ikke bare på pinne for deg, vi dytter deg også. Heldigvis skjer det i stort sett i riktig retning. Årsaken er ganske enkelt at vi er avhengig av kundenes suksess. Når vi stiller de vanskelige spørsmålene, så er det også i egen interesse. Det eneste vi ikke gjør er å klø deg på ryggen.

Vi er dårlige tapere – Nettrafikk

Vi er dårlige tapere

Vi er et veltrent, glødende lag av erfarne medierådgivere som hater å tape. Målet er å hjelpe kunden å vinne kampen mot konkurrentene, og da er ikke det viktigste å delta, men å bidra med magien som gjør forskjellen.

Vi bruker ikke sminke i møter – Nettrafikk

Vi bruker ikke sminke i møter

Hos oss får du usminkede tall og fakta. Vi pynter ikke på virkeligheten, men finner glede i å lete frem relevant informasjon for sammen å gjøre treffsikre valg. Velkommen til møte: Kom som du er.

Du møter alltid sjefen – Nettrafikk

Du møter alltid sjefen

Hos oss møter du den som er ansvarlig for prosjektet  – slik unngår du å havne i en situasjon der du stadig har med nye ansikter å gjøre. Nettrafikk har en oversiktlig organisasjon uten tvil om ansvar. Vårt motto lyder omtrent slik: Kunden er kongen, mens vi bare er sjefen.