Åpen søknad

Nettrafikk-teamet søker teknisk SEO-spesialist

Ønsker du å jobbe i Nettrafikk og mener du har kompetanse som vi har bruk for? Vi er stadig på leting etter dyktige folk.

Nettrafikk har vokst kraftig de siste årene, og i en stilling hos oss vil du kunne jobbe med noen av Norges sterkeste merkevarer, som OneCall, KID, Godt Levert, BN Bank, Komplett Bank, Peppes Pizza, Fargerike og Fabel.


OM NETTRAFIKK: 

Nettrafikk ble etablert i 2012 og er i dag en del av Mood-gruppen, med mediebyrået Mood Communication og sosiale medier-byrået Smood Social som søsterselskaper. Mood-gruppen omsetter for i underkant av en halv milliard.


Mood/Nettrafikk

Nettrafikk er Google Partner

Mood, med Nettrafikk som den digitale avdelingen, ble kåret til årets byrå i 2018, 2019 og i 2020. Prisen er et resultat av ønsket om å alltid gjøre ting bedre. Det er nemlig de fantastiske kundenes tilbakemeldinger som er grunnlag for kåringen. Hos oss settes det av tid til egenutvikling, og vi streber etter å gjøre det lille ekstra som gir oss forsprang på konkurrentene. 

Nettrafikk holder til på Grünerløkka, rett ved siden av Akerselven i Nedre gate 5. Her er det høyt under taket i vårt kontorfellesskap med Mood Communication og Smood. Mathallen og restauranter ligger bekvemmelig til når noe skal markeres. 

ØNSKER DU Å JOBBE HOS OSS OG MENER DU HAR KOMPETANSE VI TRENGER?

Ja, da sender du inn en åpen søknad til oss. Har du spørsmål tar du kontakt med Lasse Torstenson på lasse@nettrafikk.no eller 918 41 435.

Var denne artikkelen nyttig?
Ring oss
Send en e-post