Hopp til innholdet

Retargeting

Retargeting, også kalt remarketing, er en ypperlig måte å gjenoppta kontakten med potensielle kunder som ikke har konvertert ennå.

Hva er retargeting? – Nettrafikk

Hva er retargeting?

Retargeting dreier seg om å gi potensielle kunder en påminnelse om produktene de har vist interesse for samtidig som de besøker andre nettsteder. Dette oppnås ved å benytte diverse eksisterende reklamenettverk.

De aller, aller fleste besøkende på et nettsted går videre uten å kjøpe noe. I snitt dreier det seg om drøyt 98 % av brukerne. Disse menneskene har åpenbart en interesse av det som selges på siden de har besøkt, til tross for at det ikke ledet til et kjøp i denne omgang.

Mange alternativer

Ulike typer retargeting

Retargeting finnes i mange forskjellige former:

Standard retargeting

Viser annonser til tidligere besøkende når de er innom sider og applikasjoner som er knyttet til Googles DisplayNetwork.

Dynamic retargeting

Viser dynamiske annonser til tidligere besøkende som presenterer produktene og tjenestene de hadde interesse av.

Retargeting for søk-annonser

Viser annonser til tidligere besøkende som baseres på Google-søkene deres.

Retargeting for mobilapplikasjoner

Viser annonser til dem som tidligere har brukt dine applikasjoner eller mobilside når de benytter andre applikasjoner eller andre mobile enheter.

Video retargeting

Viser annonser til dem som har sett på dine videoer eller vært innom din YouTube-kanal når de anvender YouTube, leter etter Display Network-videoer, nettsider eller applikasjoner

Hvorfor retargeting?

Fordelene med retargeting

Hvorfor skal din bedrift bruke penger på retargeting?


Det fungerer

Sannsynligheten for at brukeren skal kjøpe noe og bruke mer penger enn en gjennomsnittlig kunde er høy.


Oppfølging

Man får fulgt opp potensielle kunder som allerede har vist en interesse for produktene eller tjenestene en selger.


Lønnsomt

Det er mer kostnadseffektivt å sikte seg inn på interesserte brukere enn å vise samme annonse til alle, uavhengig av hvem de er.


Stor rekkevidde

Du kan nå de som søker på Google og besøker noen av de over 2 millionene nettsider og apper som er del av Display Network.

Sertifisert Premier Google-partner – Nettrafikk

Sertifisert Premier Google-partner

Vi er stolte av å være de blant topp 3 % av partnerbedriftene som oppnår de beste resultatene hvert kalenderår.

Merket angir at bedriften har utmerket seg gjennom bruken av Google-produkter. Det dreier seg om en sunn bedrift der kundene er fornøyde og forretningspraksisen er i tråd med Googles anbefalte fremgangsmåter.

Ansatte i Nettrafikk – Nettrafikk

Kom i gang med retargeting

Det tar tid å komme i gang med retargeting, samtidig er det et av de mest effektive tiltakene for å øke antall konverteringer.

Kontakt oss på våre sider eller ring oss på +47 21 39 94 11 for en uforpliktende prat om dine muligheter for retargeting!