Hopp til innholdet

Podcast: Google og AI

Google er kjent som en av de ledende teknologi selskapene i verden, og de har tatt en ledende rolle når det gjelder å ta i bruk kunstig intelligens (AI) for å forbedre søkemotoren og skape innovative produkter. Men hvordan fungerer egentlig Google og AI, og hva slags potensial har de for å endre verden i fremtiden?

Se og hør hele podcasten her

Hvordan fungerer Google og AI?

Google har allerede vist at de er et selskap som tenker utenfor boksen og tar i bruk nye teknologier, og med AI i spissen vil de fortsette å være en drivkraft for innovasjon i fremtiden.

Her får du en grundig, men enkel gjennomgang av hvordan Google fungerer, og hvordan AI kan brukes for å forbedre søkemotoren. Lytt i vei og lær mer om Google og AI, og hva som kan være i vente!

Gi brukerne de mest relevante svarene – Nettrafikk

Gi brukerne de mest relevante svarene

Google bruker en rekke verktøy og teknologier for å sikre at søkemotoren gir brukerne de mest relevante svarene på deres spørringer. En av de viktigste teknologiene er såkalte "crawlers", som skanner og samler informasjon fra nettsider.

Disse crawlerne er dataprogrammer som fungerer som en slags digital bibliotekar. Google bruker deretter en algoritme for å analysere informasjonen og rangere nettsider basert på relevans for bestemte søk.

Lær mer om Google og AI

Ønsker du et kurs eller foredrag?

Kontakt oss og bli med på reisen – oppdag hvordan Google og kunstig intelligens kan transformere måten du arbeider på og øke din suksess.

Hva heter du?
Hva er e-postadressen? Vennligst benytt en gyldig e-postadresse.
Hva er telefonnummeret ditt?
Hva går din henvendelse ut på?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google's personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Ansatte i Nettrafikk – Nettrafikk

Skreddersydd digital løsning

Ønsker du hjelp til å ta i bruk de nyeste teknologiene og sikre at din bedrift er konkurransedyktig i dagens digitale landskap?

Kontakt oss på våre sider, eller ring +47 21 39 94 11for en skreddersydd løsning som vil hjelpe din bedrift nå sine mål!